HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Hell o' BudaPest...

Maty! 2009.08.27. 20:09

   Hát a lótuszevők hazájában is történnek csodák. Nincs ez másképp itthon sem. Gondoltam, így visszatérésem megünneplésére egy nálamnál nagyobb gondolkodó mondatával kezdem, aki igazán nem is létezik... de tökmindegy...

 

   Szóval, még mindig itt állok kis országunk, annál furcsább fővárosának flaszterét koptatva és lassan rohadok szét a déli napsütésben.

 

   Szerencsére, mint minden nyáron, idén sem itt töltöm a perceim nagyobb hányadát. Nem-nem! A magyar Venice Beach homokját túrom szét, hétről-hétre. Ezért hát, ez a legfőbb elfoglaltságom, a blogolás helyett. De, hogy szó érje a ház elejét, mindenről be fogok számolni, a blogThis!, című könyvemben. Előbb (vagy utóbb).

 

   Addíg se csüggedjetek, van már vattacukrom, laposom is... senki nem állít meg. Szeptemberben jön a 3. évad bejegyzéseivel a blog, akár H.M. Santa Monicán.

 

:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr191342659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása