HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

A laprágó még mindíg menő

Maty! 2008.11.28. 10:13

A kép magáért beszél... nem tudom egészen pontosan hogyan jön a "halal" szó, (ami jelen környezetben nem az élet végét jelenti), a rágókhoz, de mindegy is. Sok konklúziót nem vonok le. A laprágó még mindíg menőbb az összes többinél.

;)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr58792678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2008.12.04. 08:27:50

Drága matyusz:)
A 'halal' kifejezés az iszlámban a rituálisan leölt állatot jelenti(kajákhoz pl). Jelen esetben azt jelenti, hogy semmi olyan anyag nincs benne (mondjuk zsír, vagy mittomén), ami úgy származna egy állatból, hogy azt nem halal vágással ölték meg( azaz kifolyatták a vérét-lásd zsidóknál a kóser vágást)

puszi:D:D

Állítólag 2008.12.04. 11:46:56

Jjaaja, bár azért arra mégis kíváncsi lennék, hogy a csudába jön ez a rágóiparhoz :))

Szöle 2008.12.09. 00:54:52

hát gondolom beletolnak-e valami bocigecit vagy vmit amitől selymesebb az íize
süti beállítások módosítása