HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Ki a jobb csaj? - ez már kellett :)

Maty! 2009.04.12. 23:02

Lányok, fiúk; a színpad a tiétek, "mukodj" - ki nyeri a napszemcsis cunciszépségversenyt:

Katy Perry vagy Lady Gaga?

 

   Persze mindez csak költői kérdés... amúgy is, lassan már lerágott csont lesz a két csajszi, hiszen a "pattogatottkukorica magazinban" már egy ideje dőlnek a cikkek a két énekesnőről, meg amúgy is sok érdekeset hallunk róluk itt-ott, de a lényeg: diszkó-diszkó, medencésbuli meg minden. Na miután felvetettem ezt a világrengető problémát, máris megkönnyebbültem, úgyhogy eltoltam a biciklit. "Ha találkozunk, látjuk egymást."

haveFun: Písz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr681061708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása