HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Budaörsi napok visszatekintés

Maty! 2009.04.13. 13:31

   Hol volt, hol nem volt, ismét elmúlt egy Budaörsi Napok. Lassan két hete már, hogy a rendezvény bezárta kapuit, de mindannyiunk számára felejthetetlen élményeket hozott. Lássuk a legemlékezetesebb pillanatokat, képekben:  Az első napon még láthatóan kipihent, kevéssé nyúzott az emberek ábrázata, ám az idő előrehaladtával, ez sokat változott. A hétfői vicces kezdést, Dévényi Tibibá tette emlékezetessé. Volt minden ami szokott, pöttyös labda, "én a lemezlovas", diszkódiszkó... meg ami ilyenkor szokott. Tibibá nem vetette meg a szeszt, nézett is ki valahogy az biztos, de a buli szenzásciós volt, úgyhogy mi kell még. Kedden már azért nagyobb torzulás volt, mert Ludmilla nem tudott eljönni ugyan, Palotai bácsi annál inkább! Hát ők már csak ilyenek, Franciaországban visszafele zajlott a (szerencsére) minőségi csere és hát Zsolti bácsi nagyon szereti a kollégiumot, így ismét elfelejtett hazamenni (hál'istennek), mert valami genyajó bulit csinált.. volt is baj mikor be kellett volna fejezni. Úgy kellett kihúzni a konektorból, már nem Palotait, hanem a hangosítást.. mindegy is, haladjunk tovább   a szerda is tuti volt, főleg, mert valami nagyon felüliskolázott baromnak sikerült berúgni az ajtónkat, de szerencsére kéznél volt a kenyérvágó bicska :) ..jó-jó semmi szükség nem volt rá, de legalább jól hangzott. Csütörtökön nagy buli volt, cherrycoke, szívószálból cigihosszabbító, meg miegymás. Aztán eljött a péntek... a pokol péntek, mert hát a gála után finoman fogalmazva, elszabadult a pokol... valaki úgy döntött, miért ne kezdjük egymást locsolni a megmaradt összes itallal, úgyhogy kicsit a nedves estekre hasonlított a hangulat, ami reggel fél nyolcig tartott. Hát nagyon röviden egy szuszra, ez volt a BN 2009-ben. Találkozunk jövőre!   Addíg is jók legyetek, písz: a tajgetosszökevény:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr751062366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása