HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Örökzöld szuperhősök

Maty! 2009.04.12. 22:14

   Égszakadás - földindulás, nem politizálok, de azért arra még én is kíváncsi leszek, hogy fog alakulni a békés húsvét után, a "szuperkedd". Vajon mit hoz nekünk a multiplex következő felvonása, lehet, hogy a mozi ismét régmúlt idők szupersztárjait idézi majd, persze nem mondom, nem lenne rossz, ha ő maga Flash Gordon lenne a megmondóember :) - mindegy is - hát kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből a magyar realitás. Nem is foglalkozok vele, tovább, majd a tévébe megnézem, két Vanyó Virág és Big Szisztör között... addíg is iszom egy ikszel enerdzsídrinket hátha attól majd nem lesz jó, de legalább rossz! na szekszésnyújork vagy fatraktorésbudapest - mittudomén, amit akartok.

Písz. kacsacsőrhárom és lúdlábnégy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr941061635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása