HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Szalonnás bőrkalippó - kortárs művészetek fesztiválja a Tóban

Maty! 2009.04.30. 08:30

   Az előrejelzések szerint ezek lesznek az idei nyár slágerjégkrémei, bőrkalippó, túrós kornettó és szalonnás magnum..hogy ennek persze mennyire semmi értelme nincs, azt az alábbiakban Ti is átélhetitek.

   A tavasz is lassan elmúlik és jön a nyár, ha egyáltalán volt tavasz, ami a hőmérséklet magassága miatt igen-igen úgy tűnik, hogy ismét kimaradt, de nem baj, minden portál foglalkozott a "tavasz és dagadó f*sz" kérdéskörével, ezért én ezt már nem taglalom tovább, sokkal inkább a fesztiválszezonra hívnám fel a figyelmet. Az egyetmi botránysorozatok, kari és kollégiumi napok a végéhez közelednek, a szakdolgozatot többé-kevésbé (aki akarta) leadta már.. lassan itt a vizsgaidőszak, amivel együtt jár a siófoki part nyitása és fesztiválszezon kezdete. Gondolom mindenki tervbe vett már egyet-kettőt.

   Felhívnám a figyelmet a BŐRKALIPPÓ fesztiválra, mely a Balatonban lesz megrendezve, elsősorban ráják, polipok és busák részére. Hetijegy elővételben; ottalvós (igen a tóban) 19.900, hazamenős (igen a tóból)14.990. A fellépőket még egyelőre titokban tartják, de kiszivárogtak olyan információk, miszerint Alga és a haverok koncert lesz (igen a víz alatt). Lesz még persze sok más kegészítő program, főleg (az általam oly sokra tartott) fiatal kortárs művészeket megcélozandó.. tintahalbélspricceléssel festménykészítés és rotációs kapával iszapforgató bemutató és természetesen "Ki a leg - én nem vagyok olyan, mint a többiek - verseny.

   A rendezvényre páros belépőket sorsolunk ki itt a blog-on. Jelentkezni a BŐRKALiPPÓ(kukac)RÁjA.org -on lehet.

Jó szórakozást kíván a rendezőség.

Písz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr191095016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása