HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Csajok a Shawsank börtönből

Maty! 2009.04.06. 14:51

   Régóta vadásztam már a Remény rabjai című film két női karakterére, akik igazából nem szerepelnek direkt a sztoriban, de mégis nagy jelentőségük van Andy szökésében (és persze a fegyház lakóinak nővel való ellátásában). Az állandóan játszott, ám megúnhatatlan film főszereplője (melyet a börtön multiplex mozija vetít évente kétszer) Rita Hayworth, aki A. első pinup csaja volt a cellája falán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik szenzáció, pedig nem más, mint Raquel Welch, a 66'-os "One Million Years B.C." Című alkotás bombázója. Szegényt átluggalta a gonosz diribácsi.. pont ott.. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr821049620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása