HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Karácsonyi vásár amerikai módra ...RIP...

Maty! 2008.12.01. 11:02

50 és 80 százalékos leértékelés, kígyózó sorok a boltok előtt. Nem kell messzire mennünk, hogy lássunk ilyesmit, de azért az amerikai giga-mega bevásárlóközpont, a WalMart még mindíg tud valami újat mutatni ebben a műfajban; pár nappal ezelőtt két kedves érdeklődő összeveszett egy barbie babán és a kilátástalan helyzet megoldása képpen jól lelőtték egymást. Egyszerre! Mondja valaki, hogy a vadnyugat a múlté.

Azért persze van más is... egy hasonló leértékeléskor, gondolom itt már pénzt adtak a vásárlóknak... szóval kígyózó több száz méteres sorok, egy kedves eladó bent az áruház ajtaja mögött, még habozik, hogy megvárja a nyitást vagy 20 percel előbb kitárja a kánaán kapuit, ezzel a nyugalomra bírva a vásárlásra kiéhezett népet... hát az elmélkedés közepette a tömeg megoldotta a problémát... betörték az ajtót és agyontaposták a gondolkodó pénztárost.

Tanulság: ?Boldog karácsonyt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr4797540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rita 2008.12.08. 07:16:25

Hát mint tudod, imádom Amerikát de meggondolandó az ott lét, mivel nem szeretnék ily hősi halált halni:)

Puszika Szivem:)
süti beállítások módosítása