HTML

Lifestuff blog

Élet Amerika után, Európa előtt ...Magyarországon. Kicsit ego, kicsit jueszéjsitbiccs, de a miénk. Történetek és életképek a híres nevezetes "kaliforniai álmodozások" megvalósulásáról itthon is. Lifesite és lifestuff gyűjtemény... amolyan Mátyásos színezék faktorral. haveFun

Friss topikok

Linkblog

Szép kis káosz - "cicalégitársaság" meg a szokásos.

Maty! 2009.04.24. 13:40

   Nem elég, hogy meghal a számítógépem, de még dolgoznom is kell, és ez nem úgy működik, hogy bemész egy alma sztórba és csak írsz egy bejegyzést.. nem-nem rögtön rádtapadnak, hogy vegyél meg mindent, na ez már sok volt... inkább belevetettem magam a város fertőjébe és tegnap a Ráday utca félhomályába vesztem. Szép kis este volt East Harlemben, nem kommentálom, amolyan tavaszesti mulatozás.

   Ma reggel viszont már sokkal érdekesebb dologra keltem. A "valamelyik" rádión úgyanis friss és színes híreket hallottam. Új légitársaság robbant be a köztudatba, ami nem más, mint a csak és kizárólag állatokat szállító Pet Air.  A pilótákon és légikísérőkön kívül nem is tartózkodhat más a járművön (úgy értem emberi lény). Aztán van túrista és biznisz osztály, meg minden.. zsíros és félzsíros, de akad frissen facsart tej (csak az ínyenceknek) a tehénrészlegről. Én majd növény utazási irodát nyitok, hogy a szoba sarkát díszítő zsurló és erdei pajzsika elmehessen nyaralni, Malagára. Amúgy bővebben a www.flypets.com weboldalon. Csodálatos! Ezért érdemes élni.

   Ma esti előretekintés; a belvárosban divatbemutató, így ott a helyem. Neon színű cipő, átláttszó nyakkendőtű és persze klumpa a már amúgy is kaksi színű esőkabátomhoz.

Písz;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorpalca.blog.hu/api/trackback/id/tr141083885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása